Mine klienter siger...

7 kommentar(er)

Fortæl om din oplevelse

2022.07.21 Skrevet af Lis
Jeg fik en fibersprængning, der meget smertefuldt klemte på min iskiasnerve, og fik anbefalet Camilla af min træner i Fitness World. Det var den bedste anbefaling, for Camilla er utrolig dygtig, også til trænings- og sportsskader, og efter hver behandling gik det bare fremad. Første gang kom jeg haltende ind pga. smerterne, men var i stand til at gå normalt ud. Nu her efter 6 behandlinger er smerterne helt væk. Jeg er 54 år, så jeg har været meget bekymret for, om det dog skulle blive godt igen. Men det gjorde det, og det i høj grad takket være Camilla og hendes høje faglighed og dygtighed. Derudover er Camilla bare rigtig sød og lydhør og god til at vurdere, hvad der vil fungere bedst for en, og god til at forklare sine behandlinger, og hvad de gør godt for. Jeg siger mange tak og kan give Camilla min bedste anbefaling.
2020.07.04 Skrevet af Stine
"Infertilitet er ikke for børn, og jeg har været igennem både aborter og fertilitetsbehandling. Efter flere mislykkede inseminationer besluttede jeg at starte hos Camilla, som jeg kender fra et tidligere forløb. Min mand og jeg har igennem 5 år fået at vide, at vi på ingen måde kan blive gravide på den naturlige måde. Men efter knap to måneder med kosttilskud og hjælp fra Camilla, stod jeg med en positiv graviditetstest i hånden. Jeg kommer til at gå hos Camilla gennem hele graviditeten, for at give min krop den ro og den energi, som hun på en eller anden måde får sendt ind gennem mine fødder. Den varmeste anbefaling og tak."
2018.02.06 Skrevet af Line Lykke Schrøder
Jeg har gået til zoneterapi hos Camilla i nu snart fire måneder i forbindelse med et stressforløb. Jeg havde ingen erfaring med zoneterapi, og var indledningsvist måske en smule skeptisk. Men det har været (og er fortsat!) intet mindre end fantastisk hvad behandlingen kan udrette. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og i høj grad medvirkende til at jeg er kommet godt igennem stressforløbet. Camillas behandlinger har hjulpet på den akutte stress og giver mig mere ro og balance, samt hjælp til at mærke efter og lytte til min krop.

Camilla er en enormt dygtig og professionel terapeut, og en empatisk og tillidsvækkende samtalepartner. Både i behandling og samtale føler man sig i gode hænder, da hun altid møder dig med empati og varme og er opmærksom på netop dine behov.

Kun de varmeste anbefalinger herfra. Man er i de bedste hænder ☺
2017.04.06 Skrevet af Pia Thunø
Japansk liftning hos Camilla er fantastisk 👍🏻 Det har hjulpet mig enormt meget på min hovedpine og væske i kroppen 👍🏻😊 og oven i det er Camilla super sød og meget dygtig . Super behandling kan varm anbefales 😊😊
2017.03.24 Skrevet af Anne Drumm
Jeg var meget skepsis da jeg stillede op til en prøvetime hos Camilla, men nu skulle det prøves. Og jeg blev overbevist. Gennem et forløb på 6 gange har hun fået løst op i mine slimhinder, givet mig gode vedligeholdelsesråd til mine skavanker, hun fandt også flere nye steder på min krop, som lige skulle have en omgang. Jeg er gået derfra med et helt klar bedre forståelse af mig selv og min krop og jeg føler mig så meget lettere i sind. Det var en meget flot professionel behandling som jeg klart vil anbefale andre at prøve.
2016.10.27 Skrevet af Marie F.
Jeg besøgte Camilla med min 5 uger gamle datter, der døjede med forstoppelse. Under den blide, blide zoneterapeutiske behandling "leverede" min datter (!), og har siden (hun er nu 10 uger) ikke haft problemer med forstoppelse. Klinikken havde et roligt og trygt islæt over sig, og min datter (og dermed også jeg) følte os i meget kompetente og trygge hænder under behandlingen. Det har (jo) ikke været nødvendigt at komme igen, men skulle det komme dertil, vil jeg til enhver tid vende tilbage til Camilla og C-zone, ligesom jeg varmt vil anbefale hende til alle. Tænk at et så stort problem som forstoppelse jo er hos et spædbarn, kan kureres ved 15 minutters blid trykken under fødderne:-)
2016.02.17 Skrevet af Peter Hansen
Det var første gang at jeg prøvede zoneterapi, og jeg vidste ikke helt hvad det var jeg gik ind til. Jeg må sige at jeg følte mig i meget trygge hænder, Camilla var venlig og smilende og fortalte om alt hvad hun gjorde og hvor på kroppen det påvirkede. Alt i alt en fantastisk oplevelse som jeg nærmest blev helt høj af. Mine fødder føltes som det var at gå på skyer og jeg havde en indre ro. Helt sikkert noget jeg skal igen. Kan varmt anbefales.