Om os

Camilla og Lola er begge uddannet zoneterapeut og har i 2015, valgt at gå sammen som kollegaer i et klinikfælleskab på Frederiksberg. Vi er et hus der kan tilbyde meget forskelligt. Foruden zoneterapi er listen efterhånden blevet lang. Vi er løbende under efteruddannelse, for at blive bedre og skabe bedre resultater. Så akupunktur, øreakupunktur, japansk lifting, bindevævsmassage, lymfedrænage og wellness massage er også kommet på. 

Du kan læse mere om vores behandlinger under fanen "behandlinger".

 

Camilla blev oprindelig uddannet Social og sundhedsassistent i 2003 og har en bred erfaring fra sundhedssektoren. I 2013 blev hun uddannet zoneterapeut på Atwork-skolen på Frb. sammen med Lola. Kombinationen som so.su.ass og zoneterapeut  giver hende en bred viden og forståelse for krop og sjæl. Camilla har undervist voksne i 15 år i bl.a. forflytningsteknikker og hygiejne og begyndte i 2019, at undervise kommende zoneterapeuter på Atwork-skolen. Camilla holder også løbende kurser/ workshops i babymassage konbineret med zoneterapi, så mor og far selv har mulighed for, at afhjælpe de forskellige udfordringer/symptomer, der kan opstå i hverdagen. 

Camilla afholder også workshops - "supervision for alternative behandlere". Hun mener, at der er et behov for et forum, hvor selvstændige alternative behandlere kan drøfte deres oplevelser og erfaringer og sparre med hinanden på både et fagligt men også privat niveau. 

 

Lola er oprindeligt uddannet bogholder. Når hun ikke er i klinikken arbejder hun som advokatsekretær. Lola blev også uddannet zoneterapeut på Atwork-skole sammen med Camilla i 2013.