Japansk lifting

Japansk Lifting er det naturlige ansigtsløft uden kirurgi, som er en lækker, afslappende og dybdegående ansigtsmassage forbundet med ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedræning. Behandlingen er udviklet i Japan og man benytter her de nyeste hud og vævstrammende teknikker. Det er primært i ansigtets muskler og væv der behandles, men massagen stimulerer hele kroppen og er med til at forbedre dit velbefindende. - Japansk Lifting kan også suppleres med zoneterapi.

Ud over at Japansk Lifting kan forbedre dit velbefindende, løfter og glatter den også ansigtet - Ansigtet afspændes!

Du kan vælge at få Japansk Lifting med eller uden maske. Jeg bruger kun økologiske produkter. Mens masken virker, får du en dejlig hovedbundsmassage.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen!

For at opnå det bedste resultat anbefales 5 behandlinger, hvoraf de første 3 behandlinger er med 1 uges mellemrum og de sidste 2 behandlinger er med 2 ugers mellemrum. For at opretholde virkningen efterfølgende, anbefales der ca. 1 behandling en´gang om måneden.

Behandlingen kan også kombineres med GUA SHA og ansigtscupping.

Produkter som indgår i behandlingen

Økologisk spirulina

Økologisk spirulina

Spirulina er en blågrøn mikroalge og er en af de ældste og mest og kendte næringstilskud. De blågrønne mikroalger består af spiralformede kæder deraf spirulina. Spirulina er et 100 % rent produkt af ferskvandsalgen spirulina maxima.
Som maske dybderenser den og tilføre flere mineraler. 

Forever living maske

Maske fra Forever Living

Ansigtsmasken er absorberende og exfolierende og giver frisk og rosafarvet hud. Indeholder en kombination af effektive ingredienser som fjerner døde hudceller og urenheder og samtidig har en beroligende effekt på huden. Bruges sammen med Aloe Activator. Aloe Activator indeholder hovedsagelig Aloe vera og allantoin.

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Duftfri, dybdevirkende massagegel med lindrende, styrkend og forfriskende egenskaber. Indeholder blandt andet MSM, Aloe vera og forskellige urter.

Aleo Activator

Aleo Activator

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Allantoin, Propanediol, Ascorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol.

Alpha E-Factor

Alpha E-Factor

Plejende kur, som giver din hud ny spændstighed. Vitamin A, C og E, kamilleekstrakt og boragoolie er nogle af ingredienserne som gør en træt hud frisk, glat og smidig igen. Passer også til sart hud.

Forever Alluring Eyes

Forever Alluring Eyes

De første fine linier og rynker viser sig i den sarte hud omkring øjnene. Alluring Eyes modvirker dette ved at berolige, pleje og øge hudens smidighed. Den dæmper endda hævelse og mørke rande under øjnene. Med blandt andet Aloe vera, jojoba og vitamin E.

Mandelolie

Mandelolie

Olien har plejende egenskaber og kan benyttes til alle hudtyper. Mandelolie er en fed og nærende olie der både mætter og nærer tør og sprukken hud. Beskytter ligeledes mod kulde og frost. Mandelolie kan anvendes overalt på kroppen såvel som i ansigtet.