Kropsterapi og smertebehandling

Som uddannet sportsterapeut behandler jeg med forskellige behandlingsformer, afhængig af hvilke gener og/eller smerter du kommer med. Det behøver ikke at være en sportsskade, men kan også være skader pådraget på anden vis. Det kan bl.a. også være et hold i nakke/ryg, hyppige spændingshovedpiner, ischias-gener eller lign. og diffuse smerter.

De behandlingsformer jeg bruger er bl.a. massage, triggerpunktterapi, triggerpunkt-akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, Massage GUN, Running Cupping, Dry Cupping og Kinesiotape og TENS

Triggerpunktsterapi - Et triggerpunkt er som en lille knude i muskelvævet. Det opstår i forbindelse med særlige belastninger eller ulykkestilfælde og skaber en permanent spændingstilstand i musklen med alt, hvad det medfører af gener. Det interessante er, at selvom triggerpunktet føles ømt, vil den egentlige og vedvarende smerte sendes videre og opleves andre steder i kroppen.

Massage GUN - Reducere muskel og ledsmerter, fremmer restitution efter træning og overbelastning. 

  • Øger fleksibiliteten i leddene.
  • Forbedrer blodcirkulationen.
  • Mindsker mælkesyre.
  • Hurtigere restituering og mindre muskelømhed.
  • Aktiverer nervesystemet.
  • Kan reducere cellulitis.
  • Opbryder arvæv.

 

Kinesiotape - Påføres over muskler for at mindske smerter og inflammation, afslappe overbelastede eller trætte muskler samt støtte muskler i bevægelse hele dagen. Tapeningen er ikke-restriktiv og giver mulighed for fuld bevægelighed. I modsætning hertil er mere traditionel sportstape sat omkring et led udelukkende for at stabilisere og støtte under aktivitet. 

 

TENS - Har til formål at behandle med elektriske, lavfrekvente impulser, som kan være med til at afhjælpe kroniske og akutte smerter. Under behandlingen bliver de elektriske impulser sendt gennem huden og ind til nervebanerne. Her blokerer impulserne for de smertesignaler, som bliver sendt til hjernen. Ved denne metode, bliver kroppens eget smerteforsvar aktiveret og udskillelsen af endorfiner øges.