Mini-kursus i babymassage kombineret med babyzoneterapi

På dette minikursus vil du bl.a. lære om, hvordan du kan afhjælpe og støtte din baby i de udfordringer og de symptomer som løbende kommer i hverdagen.

Din baby kan allerede deltage fra de er ca. 1 måned gammel til ca. 12 måneder. Vores dygtige instruktør, som er uddannet hos Katrine Birk og Merete Kongsmark Andersen, vil guide dig igennem de dejligste og blideste massage-baby-strøg, som stimulerer udskillelsen af oxytocin, der er vores kærlighedshormon. Når dette hormon frigives, vil din baby opleve følelsen af bl.a. lykke, ro og velvære.

Dernæst bliver du guidet igennem punkter for zoneterapi, som kan være med til at styrke immunforsvaret, forbedre fordøjelsen og afhjælpe søvnproblemer. Afslutningsvis gennemgår vi sjove gymnastikøvelser, som kan gavne din babys motoriske- og sanselige udvikling.

Minikurset afholdes som oftes i mødregrupper på en hjemmeadresse, men kan også foregå i klinikken på Frederiksberg. Der vil også være planlagte kurser i Lyngby - Taarbæk kommune. Se mere og tilmeld dig på nedenstående datoer.

Pris pr. forælder/baby 395,00 kr. 

Varighed ca. 1 time

Du kan bestille og høre mere om kurset på kontakt.czone@gmail.com eller på tlf. 2732 1732. 

Kommende mini-kurser

Kursus i Japansk Lifting

Dette kursus er sammensat til både dig som allerede er behandler og som måske skal samle RAB-point og til dig som er nybegyndere og gerne vil lære at behandle. Måske du bare vil hjælpe venner og familie eller måske kan se sig selv som selvstændig behandler. Undervisningen vil åbne nye døre for den erfarende behandler som kan udvide sig praksis med en ny behandlingsform og samtidig skåne sine hænder og fingre, og den vil åbne døren for nybegyndere som gerne vil ind i den alternative og selvstændige verden.

Udover vi har fokus på det praktiske, "Hands on", det er jo et håndværk der skal indlæres, vil der også være teori omkring anatomi, meridianer og akupressur punkter i ansigtet, hovedbund, nakke og hals.

Japansk lifting er en blid og lækker skønhedsbehandling som kan reducere rynker, rander under øjnene og mindske slapt bindevæv. Det naturlige ansigtsløft, kan man også kalde det. Her på dette kursus har jeg valgt at tilføre lidt ekstra. Jeg har i mine 5 år som japansk lifting-behandler oplevet, at rigtig mange af mine klienter er kommet med hovedpine/migræne og nakkesmerter, som aftog da jeg tilføjede brugen af akupressur, trigger punkter, Gua Sha og/eller ansigts-cupping. Den viden vil jeg gerne give videre, så den enkelte behandlere kan behandle mere bredt og selv sammensætte den rette behandling til den enkle klient.

Overordnet gennemgå vi følgelde:

 

- Hvad er Japansk lifting og resultater.
- Forberedelse og allergiske reaktioner
- Japansk lifting opdelt i faser, teori og praksis.
- Masker, olier, serum og cremer m.m.
- Japansk lifting med Gua sha
- Japansk lifting med cupping
- Hands on
- Priser
- Startpakke
 
Praktisk info
 
Sted: Finsensvej 39B, Frederiksberg
Tid: lørdag og søndag i tidsrummet kl. 9.00 - 17.00 (kurset tager en weekend)
Pris: 2995,00 kr.
RAB point:
Forplejning: Selvbragt. Kaffe/the snaks tilbydes

 

Kursus i Cupping

Kurset er under udarbejdelse. Jeg regner med at være klar med det første kursus til vinter 2021. For mere info kan du kontakte mig på tlf. 2732 1732.

Workshop - Supervision til alternative behandlere

Jeg syntes der er behov for et forum, hvor vi kan drøfte vores erfaringer og sparre med hinanden på både et fagligt men også privat niveau. Vi er mange som arbejder alene, og som ofte kan stå i situationer med en klient, hvor der f.eks. kan opstå tvivl, om man har håndteret situationen ordentligt. Eller, bare brug har for at blive bekræftet i, at det man allerede gør, er helt fint. Eller, bare modtage guldkorn fra sine kollegaer. Vores dygtige læger landet over har behov for supervision og mødes jævnligt, og det mener jeg også vi som selvstændige alternative behandlere har behov for.

Jeg vil løbende afholde workshops af 1-2 timers varighed, afhængigt af antal deltagere og antal emner. Der vil altid være et eller flere emner for aftens workshop. Og kom endelig med forslag :-) 

Desuden giver supervision RAB-point i nogle foreninger. I må lige selv tjekke op på dette i jeres forening. Men hos Dakobe ved jeg, at der er 4-6 timer til rådighed af de 39 RAB-point vi skal indsamle på 3 år.

Jeg lægger lokale til begivenhederne og der er vil være the og kaffe. Har man lyst til evt. at bage lidt til kaffen er man mere end velkommen. 
Workshopsne vil ofte foregå i min klinik på Frederiksberg. 
Priserne ligger på 100- 200 kr. pr. workshop afhængigt af varighed.

Jeg ser rigtig meget frem til at møde dig og høre om dine oplevelser!!

Med venlig hilsen
Camilla Eklund - Zoneterapeut