Formålet med workshoppen - Supervision til alternative behandlere

Jeg syntes der er behov for et forum, hvor vi kan drøfte vores erfaringer og sparre med hinanden på både et fagligt men også privat niveau. Vi er mange som arbejder alene, og som ofte kan stå i situationer med en klient, hvor der f.eks. kan opstå tvivl, om man har håndteret situationen ordentligt. Eller, bare brug har for at blive bekræftet i, at det man allerede gør, er helt fint. Eller, bare modtage guldkorn fra sine kollegaer. Vores dygtige læger landet over har behov for supervision og mødes jævnligt, og det mener jeg også vi som selvstændige alternative behandlere har behov for.

Jeg vil løbende afholde workshops af 1-2 timers varighed, afhængigt af antal deltagere og antal emner. Der vil altid være et eller flere emner for aftens workshop. Og kom endelig med forslag :-) 

Desuden giver supervision RAB-point i nogle foreninger. I må lige selv tjekke op på dette i jeres forening. Men hos Dakobe ved jeg, at der er 4-6 timer til rådighed af de 39 RAB-point vi skal indsamle på 3 år.

Jeg ligger lokale til begivenhederne og der er vil være the og kaffe. Har man lyst til evt. at bage lidt til kaffen er man mere end velkommen. 
Workshopsne vil ofte foregå i min klinik på Frederiksberg. 
Priserne ligger på 100- 200 kr. pr. workshop afhængigt af varighed.

Jeg ser rigtig meget frem til at møde dig og høre om dine oplevelser!!

Med venlig hilsen
Camilla Eklund - Zoneterapeut